KUNNIOITUS - YHTEISÖLLISYYS - HAUSKUUS - ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU

 

Kunnioita Peliä -ohjelma halleissa ja joukkueen arjessa

Vuonna 2014 käynnistetty Suomen Jääkiekkoliiton ja Helsingin Sanomien Kunnioita Peliä -ohjelma näkyy jäähalleissa jättilakanoiden ja ovitarrojen, sekä syksyllä 2018 postitettavien jääkiekkoa harrastavien lasten vanhemmille suunnattujen julisteiden merkeissä.

Nämä tunnisteet ja otteluiden alussa luettava Kunnioita Peliä -vala toivottavasti muistuttavat hyvän käytöksen merkityksestä niin pelaajia, valmentajia, vanhempia, tuomareita kuin muita lajin parissa toimivia.

Jääkiekkoliiton materiaalipankista löytyy seurojen käyttöön tarkoitettuja Kunnioita Peliä -bannereita ja diplomipohjia. Diplomin voi joko tulostaa tai painattaa, ja jokainen joukkue voi itse päättää, kuinka moni pelaaja saa kauden jälkeen diplomin vai palkitaanko diplomeilla kauden aikana poikkeuksellisen hienosta käytöksestä. Bannereita voi taas hyödyntää vaikkapa kotisivuilla tai sosiaalisessa mediassa.

Kunnioita Peliä -valatekstit ovat valmiita tekstipohjia, joita voi hyödyntää vaikkapa ottelutapahtuman yhteydessä. Ottelun alussa tai erätauolla luettu teksti muistuttaa kaikkia hallilla olevia hyvästä käytöksestä kaukalossa ja sen ulkopuolella. Jääkiekkoliiton materiaalipankista löytyvät Kunnioita Peliä -videot ja ääntallenteet sekä muut materiaalit ovat myös seurojen vapaasti hyödynnettävissä, joko ottelutapahtumissa tai muissa seuran tai joukkueen tilaisuuksissa.

Kunnioita Peliä -kypäratarroja voi tilata pelkkien postimaksujen hinnalla Nettikaupasta, jossa on tilattavissa myös muita Jääkiekkoliiton materiaaleja. Tilaa tarrat tästä >>